Kapcsolat

Címünk: info@kotelezo-olvasmany.hu

Szerkesztő: Tóth István Balázs


Hozzászólások

Kapcsolat — 3 hozzászólás

  • Kedves Katalin!

   Könyvet rendelni honlapunkon keresztül közvetlenül a Libri webáruházából tud. Ha a keresett könyv linkjét megtalálja a honlapunkon (jellemzően az egyes bejegyzések mellett a jobb oldali oszlopban), arra kattintva közvetlenül elérheti az adott könyv áruházi oldalát és már teheti is kosarába. Ha a keresett könyv linkjét oldalunkon nem találja (sajnos ez is előfordulhat, bár igyekszünk folyamatosan bővíteni és aktualizálni ajánlatainkat), akkor a Libri honlapján böngészve még megtalálhatja. Ezt az oldalunkon elhelyezett Libri logóra kattintva mindig eléri, de megteheti erre a linkre kattintva is: Kötelező olvasmányok A-Z – libri.hu. Ezt követően Ön a vásárlást a Libri webáruházában bonyolítja le, közvetlenül a Libritől, Magyarország egyik vezető online könyvkereskedéséből rendel, a Libri szolgálja ki, a Librinek fizet és a Libri állítja ki a számláját.
   A fizetés és szállítás feltételeiről itt tájékozódhat:
   http://www.libri.hu/cikk/fizetes_es_szallitas?p_id=7648
   Ezúton szeretném figyelmébe ajánlani a Libri törzsvásárlói programját is, amellyel további jelentős kedvezményeket érhet el. A törzsvásárlói programról itt talál bővebb információkat:
   http://www.libri.hu/fooldal/torzsvasarloi_program/szabalyzat/torzsvaraloi-program-2009.11.01?p_id=7648

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>